Περιοχή Αργοστολίου

Αργοστόλι

Αργοστόλι

Το Αργοστόλι είναι η πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς και περιβάλλεται από πυκνή βλάστηση και νερό, προσφέροντας έτσι έναν μοναδικό συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Η πόλη του Αργοστολίου καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τον τεράστιο σεισμό των 7,2 ρίχτερ που σημειώθηκε το 1953 και στον οποίο πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ η Κεφαλονιά ανυψώθηκε κατά 60 εκατοστά! Με την πάροδο των χρόνων όμως, το νησί απέκτησε τις πιο ασφαλείς προϋποθέσεις δόμησης κτιρίων και εξελίχθηκε σε μία γραφική πόλη ιδανική για οικογενειακές διακοπές.

Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου

Με κέντρο την Πλατεία Βαλλιάνου, πάνω από την οποία υπάρχει ο πανέμορφος Κήπος του Νάπιερ, και με κατεύθυνση προς τον γραφικό πεζόδρομο του Λιθοστρώτου, μπορεί κάποιος να απολαύσει την βόλτα του, να αγοράσει αναμνηστικά και παραδοσιακά προϊόντα της Κεφαλονιάς και να καταλήξει στην παραλία με τους φοίνικες συνεχίζοντας προς το καταπράσινο παραλιακό πάρκο του Κούταβου.

ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

Το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς βρίσκεται για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των μετακινήσεων και αριθμεί 42 υπεραστικά και 5 αστικά λεωφορεία, συνδέοντας το Αργοστόλι με όλα τα χωριά της Κεφαλονιάς αλλά και τους βασικούς μας σταθμούς στο Αργοστόλι, το Ληξούρι, τη Σάμη, την Ιθάκη και τον Πόρο με την Πάτρα & την Αθήνα.

Η Πρώτη σας Επιλογή
για τις μετακινήσεις σας εντός & εκτός Κεφαλονιάς

Παροχές:

WiFi στο Λεωφορείο
WiFi στο Λεωφορείο
AirCondition on Bus
AirCondition
Εξυπηρέτηση
Εξυπηρέτηση
Συχνά Δρομολόγια
Συχνά Δρομολόγια

Περισσοτερα

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Ολες οι Ανακοινωσεις

Επικοινώνησε μαζί μας