Τηλ.: +30 26710 22281     Email: [email protected]     

Περιοχή Πόρου

Παραλία Σκάλας στην Κεφαλονιάς

Σκάλα

Η Σκάλα είναι ένας από τους πιο τουριστικούς προορισμούς του νησιού. Απέχει 38 χιλιόμετρα από το Αργοστόλι και εκτός από τη μεγάλη της παραλία και την πλατεία της μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την Αρχαία Ρωμαϊκή Έπαυλη αλλά και τα ερείπια της Παλιάς Σκάλας. Από το πρωί έως το βράδυ λειτουργούν εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ κατά μήκος της παραλίας που κρατούν ζωντανό τον οικισμό της Σκάλας έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

Το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς βρίσκεται για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των μετακινήσεων και αριθμεί 42 υπεραστικά και 5 αστικά λεωφορεία, συνδέοντας το Αργοστόλι με όλα τα χωριά της Κεφαλονιάς αλλά και τους βασικούς μας σταθμούς στο Αργοστόλι, το Ληξούρι, τη Σάμη, την Ιθάκη και τον Πόρο με την Πάτρα & την Αθήνα.

Η Πρώτη σας Επιλογή
για τις μετακινήσεις σας εντός & εκτός Κεφαλονιάς

Παροχές:

WiFi στο Λεωφορείο
WiFi στο Λεωφορείο
AirCondition on Bus
AirCondition
Εξυπηρέτηση
Εξυπηρέτηση
Συχνά Δρομολόγια
Συχνά Δρομολόγια

Περισσοτερα

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

  • 31 Μαρτίου 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι από 1/4/2020 μέχρι νεότερης ενημέρωσης τα τοπικά δρομολόγια που θα πραγματοποιούνται είναι:
  • 23 Μαρτίου 2020 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 23/3/2020 και στα πλάισια της αποτροπής του διαμοιρασμού του κορωνοϊού COVID-19 το ωράριο λειτουργίας…
Ολες οι Ανακοινωσεις

Επικοινώνησε μαζί μας