ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εκπτώσεις

Στα εισιτήρια του Κ.Τ.Ε.Λ. ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για:

 

ΦΟΙΤΗΤΕΣ (25%)

Σε όλες τις γραμμές παρέχεται φοιτητική έκπτωση για σπουδαστές ΑΕΙ, ΤΕΙ αναγνωρισμένων από το κράτος.
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της Ηλεκτρονικής Ακαδημαϊκής Ταυτότητας κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που τυχόν προκύψει κατά την διαδρομή.ΦΟΙΤΗΤΕΣ (50%)

Στις οδικές υπεραστικές γραμμές που συνδέουν τον τόπο μόνιμης κατοικίας με την πόλη όπου εδρεύει η σχολή των δικαιούχων φοιτητών.

Στην περίπτωση που το ΚΤΕΛ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ δεν συνδέει απευθείας το τόπο μόνιμης κατοικίας με την πόλη που εδρεύει η σχολή των δικαιούχων φοιτητών, η έκπτωση παρέχεται έως το πλησιέστερο ΚΤΕΛ που συνδέει απευθείας το τόπο μόνιμης κατοικίας με την πόλη που εδρεύει η σχολή των δικαιούχων φοιτητών

Απαραίτητη είναι η επίδειξη της Ηλεκτρονικής Ακαδημαϊκής Ταυτότητας κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που τυχόν προκύψει κατά την διαδρομή.ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ (50%)

Σε όλες τις γραμμές παρέχεται έκπτωση στους πολύτεκνους.
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της κάρτας πολυτέκνων κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που τυχόν προκύψει κατά την διαδρομή.Α.Μ.Ε.Α. (50%)

Σε όλες τις γραμμές παρέχεται έκπτωση στα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της ειδικής κάρτας κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που τυχόν προκύψει κατά την διαδρομή.ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΕ Κ.Ε. (100%)

Σε όλες τις γραμμές παρέχεται έκπτωση 100% στις καταστάσεις επιβιβάσεως του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας .
Απαραίτητη είναι η επίδειξη της κατάστασης επιβιβάσεως κατά την έκδοση του εισιτηρίου.ΜΟΝΙΜΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ

Παρέχεται έκπτωση 15% στους μόνιμους στρατιωτικούς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη της στρατιωτικής ταυτότητας κατά την έκδοση του εισιτηρίου καθώς και κατά τον έλεγχο που θα προκύψει κατά την διαδρομή.ΜΑΘΗΤΕΣ (ΕΚΠΤΩΣΗ 50%)

Οι μαθητές των δημοσίων σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την επίδειξη της μαθητικής τους ταυτότητας δικαιούνται έκπτωση 50% για όλα τα εντός νήσου δρομολόγια.ΜΑΘΗΤΕΣ (ΕΚΠΤΩΣΗ 100%)

Οι μαθητές μετακινούνται δωρεάν με Ειδικά Μαθητικά Δελτία (Ε.Μ.Δ) κατά τις ημέρες λειτουργίας του σχολείου για την διαδρομή από το σχολείο προς την οικία τους και αντιστρόφως.ΟΙ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΙΕΚ

Παρόλο που δεν υπάρχει νόμος που να ορίζει την χορήγηση οποιασδήποτε έκπτωσης σε σπουδαστές ΙΕΚ, το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς προσφέρει 25% έκπτωση στους Κεφαλονίτες καταρτιζόμενους των ΙΕΚ.

Οι σπουδαστές μπορούν να λάβουν την έκπτωση αφού πρώτα παρουσιαστούν αυτοπροσώπως στο λογιστήριο της εταιρείας για την επίδειξη των απαραίτητων σχετικών παραστατικών και την έκδοση της σχετικής εκπτωτικής κάρτας.ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 6 ΕΤΩΝ

Παιδικό εισιτήριο ηλικίας έως 6 ετών, προσφορά του ΚΤΕΛ 50% έκπτωση. Για λόγους ασφαλείας υποχρεωτικά από το νόμο τα παιδιά έως 6 ετών καταλαμβάνουν ξεχωριστή θέση.

>πληροφορίες

ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς

Το ΚΤΕΛ Κεφαλονιάς βρίσκεται για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των μετακινήσεων και αριθμεί 42 υπεραστικά και 5 αστικά λεωφορεία, συνδέοντας το Αργοστόλι με όλα τα χωριά της Κεφαλονιάς αλλά και τους βασικούς μας σταθμούς στο Αργοστόλι, το Ληξούρι, τη Σάμη, την Ιθάκη και τον Πόρο με την Πάτρα & την Αθήνα.

Η Πρώτη σας Επιλογή
για τις μετακινήσεις σας εντός & εκτός Κεφαλονιάς

Παροχές:

WiFi στο Λεωφορείο
WiFi στο Λεωφορείο
AirCondition on Bus
AirCondition
Εξυπηρέτηση
Εξυπηρέτηση
Συχνά Δρομολόγια
Συχνά Δρομολόγια

Περισσοτερα

Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Ολες οι Ανακοινωσεις

Επικοινώνησε μαζί μας